KÖP- och leveransvillkor på vår webbshop

Genom att registrera dig eller vid köp av varor av oss, så godkänner du nedanstående villkor och regler.

Beställning av varor sker i vår webbshop genom bangirobetalning kontonr. 5642-7230 eller swishbetalning 123-6311401 eller via Klarna

Varje produkt anges med pris i svenska kronor inklusive moms.

Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning

Ångerrätt Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i vår webbshop, i enlighet med distansavtalslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara inom 14 dagar, efter att du mottagit den och meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du för själv Vi ansvarar inte för eventuella förluster, kostnader eller skador i större utsträckning än vad som följer av lag.

Leverans-Leveranstid När betalning har registrerats skickas dina beställda varor från oss och skulle någon vara du har beställt inte finnas i lager, informerar vi om det. Paket skickas med Postbrev till brevlåda-

Frakten står kunden för som baseras på vikt, du kan se produktens vikt med emballage under ”information” i Produktbeskrivning.

Telefontjänst

Presentkort inlöses ej mot kontanter. Presentkort för telefonvägledning bokas i förväg på telefonnummer 0735-064011.

Vi på Holistic Makeover vill verkligen att ni ska må bättre efter våra samtal. Ibland behöver informationen bearbetas innan den tillfredsställande känslan och förändringen kan ske. Om det skulle vara så att du ändå är missnöjd med samtalet vill vi såklart höra dina åsikter och diskutera vad som inte var bra. Mejla eller ring kundtjänst tel. 0735-064011 för att delge oss. Tack!

Inga personuppgifter lagras av HolisticMakeover.se Tjänsten används anonymt då fakturering sker via telefonförmedlingstjänst. Ingen personlig information som förmedlas vidarebefordras. Antalet samtalsminuter kommer specificeras på din telefonräkning och betalas via den. HolisticMakeover.se följer de regler som finns på Etiska rådet för betaltjänster. HolisticMakeover.se kan inte ställas som ansvarig om missbruk eller bruk av information och HolisticMakeover.se kan ej ställas till svars om någon form av skada, förlust, fördel eller nackdel samt andra men av de råd som ges.