TIDER du kan ringa mig v.41. 📞Läs Veckans budskap

Telefontider vecka 41

Måndag-fredag kl 17-20

Lördag -söndag kl 16-21

Änglarnas budskap: Du är nu inne i en period som består av kärlek, kärlek och omtanke till dig själv. Visa för andra att du älskar dig själv och din kropp, uttryck egenkärlek och stå upp för dig själv. Säg Nej om du inte orkar. Egenkärlek är grundläggande för att kunna ge andra kärlek. Du är fantastisk, du agerar utifrån din förmåga och du gör alltid så gott du kan utifrån din situation du befinner dig. Titta inte bakåt, ångra inget. Livet är lärdomar och av dem utformas livets väg. Den här veckan kommer du till ett vägval som är betydelsefullt för dig. Välj det som känns rätt för dig, tänk inte på andra. Tänk på dig själv och ditt eget mående den här gången. Lita på din magkänsla.

Affirmationer för denna vecka är: Jag älskar mig själv och gör alltid så gott jag kan. Mina val i livet gör mig till den jag är, därför väljer jag kärleksfulla val.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *