Låt den rätte komma in

Av alla som ringer till oss är de vanligaste ämnena dem som berör Kärleken. Och det är så sant, det många ensamma människor uttrycker, att det gör ont av ensamhet. Det gör ont att inte få dela bekymmer, glädje och kärlek med någon. Inte så konstigt då syftet med livet är att sprida kärlek och utvecklas som människor tillsammans. Att få träffa sin tvillingsjäl är en önskan många har, och jag förstår den önskan!

Under mina vägledningar märker jag att många inte vågar eller vill släppa in den rätte då de ofta vill hela och laga sin partner. De vågar inte träffa den rätte för vad ska de göra i en fullkomlig relation? Vi träffar också en partner som vi kan ”fixa” till för att känna oss behövda, eller ibland för att kunna lösa de blockeringar vi själva går och bär på. Älska dig själv så kommer den rätte in, stämmer detta eller läggs skulden mer på dig? Självklart ska du älska dig själv och inte låta den andre bära ansvar för att göra dig hel. Dela helheten med en annan hel människa, då blir kärleken enkel.

Känner du att du arbetat klart med dig själv och är helt redo för Kärleken? Träffar du ändå inte den rätte? Då kan det ibland krävas en total sanering av energier. Förändra energibanan, men hur? Man kan skicka upp önskningar till universum,   Använd attraktionslagens kraft. Det mest effektiva är att uttala exakt vad du vill, skrika ut till universum att få träffa den rätte, som jag gjorde och  Mannen i mitt liv, det fick jag! Men som sagt vi var inte fullt ut redo för varandra. Efter ett tag blev det dock total och fullkomlig kärlek. När vi väl var redo båda två så kändes det som en blixt från klar himmel, en starkare kärlek har jag aldrig känt! Nu är det fem år sedan jag träffade min tvillingsjäl och lyckan är total.

Kram på er och kom ihåg att Tankens kraft är det mest kraftfulla vi har inom oss!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *